lørdag 1. juni 2013

Det er da helt naturlig det!

Det måtte komme....reaksjonen etter alt som har skjedd de siste månedene. Og igår kveld, mens jeg ryddet vekk all kartongen i gangen oppe...da var det som å skru på samtlige kraner i huset. Tårene rant og rant...ikke pokker om jeg klarte å stoppe å gråte. Ikke var jeg så interessert egentlig heller for det var faktisk veldig godt å få ut *alt på en gang*...
En lite barn blir jeg da.Som er redd. Som har opplevd det altfor mange ganger... å bli sviktet.....og bli avvist...Så den sitter i ryggmargen av helt naturlige årsaker og når jeg er alene slik jeg var igår kveld, da kommer tankene. Tankekverna er vanskelig å *slå av* så jeg bare lar den gå. Og jeg knasker ikke piller eller noe annet for å flykte fra det som skjer. Hvorfor skulle jeg det? For det som skjer er helt naturlig og det er viktig for meg å kjenne at jeg har følelser og at jeg sånn sett lever.
Jeg forstår at ikke alle mestrer en sånn situasjon. Noen ganger må jeg melde pass og ta min medisin...og det er greit. Selv om jeg kanskje kan fremstå som Superwoman så er jeg ikke mer enn et menneske jeg heller.....I know....skuffende ikke sant:)) 
Men det er slik jeg har lært meg å leve med min psykiske lidelse...min PTSD og mine sår. Det er en ny dag idag og min elskede kommer etterpå:)) Jeg gleder meg til det for jeg kjenner jeg trenger å bli holdt rundt....bli sett og hørt og elsket fordi jeg er den jeg er. Det blir godt det:)


Ønsker deg en fin lørdag....ta vare på deg selv:)


8 kommentarer:

 1. Bare innom med en klem.... Nyt dagen, din kjære og huset :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Lilleyam og en stoor klem til deg også:)) Riktig god helg!!

   Slett
 2. Ja, det var kanskje en reaksjon på slitsom tid, for det må det jo ha vært, sånn som du har stått på. Og man reagerer jo, enten fysisk eller psykisk. Så deilig at han kommer hjem i dag da, så du kan klemme hardt og lenge, og kose der i det nye huset, på terrassen :-) Klem <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen tvil om at det var en reaksjon på det meste..alt fra reaktivering av de 41.andre flyttingene til at jeg er fysisk veldig sliten...så den måtte bare komme den:) Nå skal vi bare ha *kose oss veldig* tid og bare nyte livet og hverandre...trenger det også:)) Stoor klem til Lady F:))

   Slett
 3. Du har hatt en hektisk og slitsom tid vennen med oppussing og forberedelse til flytting, og det er ikke noe rart at du ville få en reaksjon fysisk eller psykisk! Kjepegodt at han kommer hjem <3 Følelser er kjempeviktige, og slik jeg ser det er det en del av det å være et helt menneske. Du er ei kjempeflott dame med humor, og du er ærlig og rettferdig. I tillegg ser du andre mennesker rundt deg!

  Nå må du bare kose deg masse i det nye huset sammen din kjære, for det har du fortjent vennen:)

  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei vennen:)) Nei det er ikke det minste rart at reaksjonen kom....det har vært egentlig altfor mye...så var det oss jenter da med dette *flink pike syndromet*...Vi lærer jo aldri heller...:))
   Du har så rett! Følelser er der fordi de forteller oss noe...enten det ene eller det andre og de skal man ta vare på og lytte til..og leve med:)) Og back at`ya godeste Toril..digger deg vennen min:))
   Ha en riktig fin helg, ta godt vare på deg selv:)) Stoor klem..<3

   Slett
 4. Kjenner meg så igjen i det du skriver.Men disse reaksjonene våre er nødvendige for å "rense" kropp og sjel. Jeg synes også det er godt å grine når jeg trenger det. Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. A good cry....det er som du sier; rensende for kropp og sjel:)) Jeg er en sippunge av en annen verden:)), skal bare en film til eller musikk så gråter jeg dammer!! Men det tar jeg bare som et sunnhetstegn:)) Ha en riktig fin dag videre:))

   Slett