søndag 2. juni 2013

Hva er det du driver med??

Det er spørsmålet jeg stiller meg selv etter helgens matorgie...Jeg blir direkte kvalm av meg selv! For det første; ikke liker jeg det jeg ser i speilet ei heller har jeg tenkt noe særlig over hva jeg har puttet i meg de siste 8 mnd...Og for det andre; dette ligner ikke meg i det hele tatt! Jeg...fightern som har stålvilje når det gjelder mål jeg setter meg og gjennomfører de. Nå har jeg hatt vilje som en død ost...er det mulig??
Jeg kjenner på hvor skuffet jeg er over meg selv. For alt jeg ønsker er å kunne gå i det tøyet jeg liker og føle meg vel. Og min idiotiske unnskyldning for å spise bare søppel..*jeg trenger energi når jeg pusser opp*....Diva daaahh!! Dustedame!! Skjerp deg!! Den eneste som kan gjøre noe med det er faktisk ingen andre enn deg selv! For det er jo faktisk sånn at for 1 år siden gikk jeg ned nesten 10 kg, og det var ikke noe problem å holde seg unna drittmaten og spise godis hver lørdag. Jeg er beinhard der. For i min verden holder det ikke med tynne unnskyldninger for å sprekke ca ørten ganger hver uke....Har man sagt at man skal på diett..javel da holder man seg til den og legitimerer IKKE sine sprekker med allverdens dumme unnskyldninger...så enkelt er det.
Sånn. Det var godt å få det ned på *papiret*....og jeg kjenner at det er det som skal til for å vekke viljen min igjen. En gryende og god følelse over at jeg om ikke så altfor lenge kan ta på meg det jeg vil og trives med det jeg ser i speilet....Gleder meg til det jeg! For jeg har så mye fint tøy som ikke sitter pent lenger og jeg er den eneste *to blame*.
I morgen er det mandag. Mandag er en fin dag for å begynne på veien frem til det målet jeg har satt meg. Og jeg skal begynne å gå trimturer igjen. På med sprekt trimtøy og god musikk i ørene, vekk med drittmaten og fra nå er det som før bare en dag i uken som jeg skal unne meg godis....og det er som vanlig på lørdager. Kroppen min trenger ikke søppel...den trenger pleie, sunn mat og bevegelse. Jeg trenger å føle meg vel igjen og vite at min egeninnsats er det som skal til...fordi jeg fortjener det:))

Ønsker deg en riktig god natt...og en takk for at du tok deg tid til å stikke innom bloggen. Det setter jeg stor pris på:))



2 kommentarer:

 1. Hei. Er tidlig oppe som vanlig. Det er mandag og det er stille ute, ikke en bil eller buss enda. Man bør være kry av seg selv og være den man er, hver dag en en forestilling som man kan forme selv. Om noen timer skal jeg til fotpleier. I går så var jeg vidt innom Gulskogen Gård som hadde masse aktiviteter igår. Om kvelden gikk jeg 5 km i skogen. Ha en fin mandag. 24

  SvarSlett
  Svar
  1. Riktig god morgen H:)) Vi kjørte forbi Gulskogen Gård og så at det var masse mennesker der igår:))
   Helt riktig det, man skal være stolt av seg selv men det er alltid rom for forbedringer tenker jeg...hvis det er noe man ikke trives helt med:))
   Ha en strålende mandag du også:))

   Slett