lørdag 18. mai 2013

Forbigått i all stillhet..

Ja feiringen av 17.mai altså...Det er noen år siden Arvingen gikk i barnetoget og jeg å helt ærlig si at jeg ikke har det helt store forholdet til dette med 17.mai, være i byen sammen med ørten tusen andre osv osv....Vi ble hjemme og gjorde det mest fornuftige....vi pakket. Fant frem søplesekker og esker og fikk pakket ganske så mye. Kastet masse gjorde vi også....herlig:)) For det er nå bare 3 dager til flyttingen skjer .....spennende:))
Det er direkte morsomt å lese bloggere som skriver noe negativt om seg selv og som klarer altså å bli dritsure dersom noen sier seg enige på en saklig måte!!?? Og de forstår ikke hvorfor leserne er så slemme...WTF??? Ikke bare er de ekstremt hårsåre, men her har tydeligvis Egoet vokst til ukjente dimensjoner....Get real sier jeg bare! For når det eneste man med all tydelighet er ute etter, er å bli strøket med hårene og dyrket.....da bør man kanskje pelle seg vekk fra bloggverdenen da....hvis man ikke engang tåler å bli sitert!! Slike bloggere blir forbigått i all stillhet av meg....de fortjener ikke oppmerksomhet i det hele tatt. Sutrekjerringer!!!Ellers har jeg det bra:)) Måtte bare få ut litt gruff....Nuvel.....Matlysten er gudskjelov tilbake etter å ha vært borte noen dager...Regner med at det var fordi jeg var sliten men etter å ha fått hvilt så virker det som at kroppen fungerer igjen. Me like:))
Idag skal sønnen og jeg jobbe sammen igjen....jeg liker det:) Ikke bare for selskapets skyld men også fordi han er så dyktig at jeg vet at ting blir skikkelig gjort...slik jeg liker det:))
Ønsker deg en avslappende lørdag, ta godt vare på deg selv:))8 kommentarer:

 1. Hei ;)) og jeg har nok det samme forholdet til 17.mai som deg. Er glad unga er så store at tog ikke lenger er noe de ønsker.
  Noen skriver kanskje innlegg for å fiske etter anerkjennelse? Skriver man på blogg, må man tåle at noen ikke ser det en selv vil se. Som blogger må man tåle det meste, og det er jo du et eksempel på.. for det blåste ganske kraftig for deg på blogg.no. Men det var ikke fortjent, du ble en hakkekylling for en viss blogger.. Utrivelig. Jeg tror forresten at hun ikke er på blogg.no lenger, jeg har ihvertfall ikke sett snurten av dama. Du vet, hun som hadde sex med spøkelser, hehe...
  Ønsker deg en fortreffelig dag, med siste finpuss på nye hjemmet - snart klart for innflytting :)) Go'klem på deg :)) Aina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei snuppa:)) Nei dette med 17.mai har jeg aldri egentlig hatt en kjært og nært forhold til...har med alle flyttingene og de ustabile forholdene å gjøre...men det er intet tap altså:))
   Mange er på fisketur og det er egentlig greit...men det blir ugreit når man blir sur fordi noen har sagt seg enige i det man selv har skrevet....da blir jeg ganske matt....Nuvel....jeg tenker at sånne folk egentlig er dønn ulykkelige og derved aggresjonen som kommer til syne ved at man ikke tåler at andre ser det samme som det man selv ser...nemlig et menneske man ikke er fornøyd med. Jo det er ekkelt når andre *speiler* oss...men det må man faktisk tåle som blogger. På blogg.no ble jeg hakkekyllingen for X....jeg også...for det var flere. Men det verste syns jeg nå er når ansatte i blogg.no skriver sin mening om diverse bloggere og dekker seg bak at det er på *en privat blogg*...inne på blogg.no??!!! Usmakelig spør du meg!! Og enda mer usmakelig blir det når det kommer kommentarer fra X som blir dullet og dallet med av den samme ansatte som er klar over hvordan denne X har herjet i flere år..Kvalmt!!!!
   Ha en herlig lørdag, ta godt vare på deg selv:)) Stooor klem fra SjefsDivaen:))

   Slett
 2. Hei, og vel overstått 17.mai vennen:) Får vel heller si god pinseaften, eller pilseaften:) Jeg hører flere jeg sier det samme som dere når ungene er blitt store. Da kan de gjøre hva de ønsker på 17.mai. Husker foreldrene mine sa det samme når jeg ble såpass stor at de ikke trengte å være med til byen for å se på oss. I går hadde vi en kjempekoselig 17.mai. Først gikk mannen min i toget med koret. Jeg stod over fordi jeg har betennelse i ei tå. Stod like så godt og såg på toget. Deretter var vi hjemme til søsteren min på lunch. Om kvelden var vi på besøk til et vennepar av oss hvor vi grillet. Været er strålende! Perfekt pinsevær :)

  Du ble urettmessig hakkekylling på blogg.no av en blogger der inne, og jeg blir kvalm når jeg ser hvordan bloggeren fremdeles kommenterer under utallige nicknavn fortsatt bedyrer sin uskyld, og legger skylden på alle andre enne seg selv! Jeg sammelikner denne bloggeren med en voldtektsmann som legger skylden på voldteksofferet for at voldtektsofferet er skyld i sin egen voldtekt! Vedkommende blogger har mobbet, trakasert og sjikanert flere bloggere på det aktuelle bloggstedet i mange år, og gang etter ganger greier bloggere å vri det til at alle andre har skylden, og at det er de andre som mobber. Her finner man et klart symptom på personlighetsforstyrrelse hvor bloggeren ikke har selvinnsikt til å se sine egne feil! Vedkommende må ha et "flott" liv som er så "perfekt". Æsj! Blir bare kvalm av tanken!

  Ønsker deg en kjempefin pinseaften, og ei fortsatt riktig god og kjempefin pinse fra solfylte Trondheim:)

  Stor klem fra Toril


  SvarSlett
  Svar
  1. Hei vennen min:)) Og riktig god pinse!! Ser ut som dere hadde en kjempekoselig 17.mai feiring sammen med familie og gode venner...akkurat så avslappende og hyggelig som det skal og bør være:))
   AMEN!! Ikke bare jeg som ble utsatt for dritt fra vedkommende...andre også som sa ifra..akkurat slike jeg prøvde å gjøre men hva hjalp det?? Og det er akkurat slik det er!! *Alle andres feil...jeg gjør da ikke noe galt!!!* Jeg spyr av den holdningen og blogger...og jeg spyr av de ansatte i blogg.no som lot henne fortsette da som nå....det er så kvalmt at jeg har vanskelig for å finne ord...
   Ønsker deg en herlig og avslappende søndag snuppelure:)) La foten få hvile og ta godt vare på deg selv:)) Stooor klem fra meg:))

   Slett
 3. Jeg gjorde som deg :-) Holdt meg her og koste meg sammen med samboeren. Heklet meg en fin topp, som snart er ferdig :-) I turkis :-) 17. mai er en dag for barna, og de har jeg ikke, og byen er bare mas her. Synes det er deilig hjemme jeg ;-) men i dag har vært ute og feiret DENNNE dagen litt,med en oreo-is ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fornuftig:)) Turkis!! Elsker den farven og jeg er sikker på at det er en veldig kledelig farve til deg:)) Har bodd i Oslo og fy pokker...når man som jeg dengang hadde en liten pode som gjerne ville ut og se på toget samtidig som mor har sosialangst...= dårlig match:)) Stress og kaos!! Men hva gjør man ikke for barna sine:)) Håper bursdagen din ble kjempehyggelig Lady F:))

   Slett
 4. Var hjemme 17 mai jeg også, dvs jeg var en kjapp tur i skogen tidlig om morran, hadde planer om grilling og hadde en engangsgrill med meg men glemte det jeg skulle grille hjemme. Så hipp hurra for det. Alle slags tog en slik dag klarer seg uten mitt nærvær. Tok en tur ut om ettermiddagen,tok en softis anledning Dagen og så litt på sykkel i byen. Det er kø overalt i byen en slik dag så jeg stressa ikke med dress og finsko den dagen. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H :)) Enda en fornuftig sjel som styrer unna kaoset i byen:)) Skjønner at det ikke ble grilling når du glemte maten hjemme...og grillede kongler nekter jeg å tro smaker særlig godt...hihihii:)) Håper softisen smakte!! Nå ble jeg ganske misunnelig her for softis er den beste isen...sukk:))

   Slett