lørdag 11. mai 2013

Ingen lazy lørdag på meg nei!

Om 2-3 timer stikker jeg oppover til Hokksund for det er fortsatt mye å gjøre der...


 • 1 dør skal grunnes
 • 4 dører skal få det siste strøket
 • Tapeten på kontoret skal skrapes vekk, gudskjelov sitter den veldig løst:))...men det er uansett booooring:))
 • Nålefilten i gange oppe skal tas vekk.....slitsom jobb!
 • Kjøleskap, tv og vaskemaskin skal bestilles
 • Tørkestativ skal kjøpes...så JULA here we come:))
 Som dere ser er det mer enn nok å ta tak i der...men det blir bra tilslutt og det er derfor jeg orker å stå på. Selv om alt av muskler er betent og verker så er det noe med at dette betyr så mye for meg og da er jeg villig til å strekke meg langt selv om jeg strengt talt ikke burde! Men det er når jeg ser hvor fint det ble i stuen f.eks at jeg kjenner jeg får litt påfyll av energi.....se så vakkert det er:)) Det er det som gjør at det er verdt alt slitet!


At jeg i tillegg har en sønn og en kjæreste som roser meg hele tiden og som er veldig stolt av meg....det hjelper også veldig på både humør og form:)) Gir en ekstra drive det.....
Ønsker deg en finfin lørdag....hva skal du bruke dagen til?

6 kommentarer:

 1. Det handler jo om hva du bor i til syvende og sist. Jo mere som er ferdig jo bedre når du er på plass. Lykke til i dag da...:)

  SvarSlett
  Svar
  1. AMEN!!! Det er akkurat det det handler om....og mer tiltrengt ro får man dess mer som er ferdig:)) Tusen takk Lady V og ha en finfin lørdag videre:))

   Slett
 2. Nå har jeg bladd meg langt tilbake her, og det er jo imponerende!!! og snart innflytting også. Det ble knallfint alt sammen!! Likte så godt stua, med den gråfargen og gardinene....

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for sist..:)) Håper det går greit med deg, jeg har vært elendig på å besøke deg og andre bloggere....det beklager jeg sterkt. Har vært litt buzy med oppussing og klargjøring for utleie...Men tusen takk, så hyggelig at du likte det du så:)) Stuen er favorittrommet mitt, elsker den antrasittgrå og gardinene....de er så vakre og elegante. Gotta love it:))

   Slett
 3. Du verden, skal si du har hatt et program idag. Du står på med positiv energi og tanker. Bra det. Mye søppel blir det uansett, blir vel hyppige runder med støvsuger vil jeg tro. Er nylig ferdig med en slik runde og støvsugern var kjekt å ha. Dagen er brukt til klesvask, oppvask og gulvvask. Så var jeg på en 2 timers sykkeltur i dag på en skogsvei jeg ikke hadde opplevd før. Nå blir det mat og en TV-runde. Ha en fin kveld. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:)) Det blir vanvittig mye søppel! Godt at søplefyllinga ved JULA i Mjøndalen er i nærheten:)) Men så flink du har vært da!! Skikkelig huslig og sporty...bra kombinasjon det:)) Ha en super søndag..og som vanlig regner det.....vil ha sol og sommer nå:))

   Slett