fredag 10. mai 2013

11 dager igjen....

På denne tiden om 11 dager så bor jeg i mitt nye hjem:)) Vakre, herlige Casa Happy....Gjett om jeg gleder meg til å komme hjem! Tankene og følelsene spretter rundt i kroppen men det er helt greit:)) Det er på grunn av en god sak....!


Jeg har tatt meg god tid til oppussingen fordi jeg ville få det akkurat slik jeg ønsket det, og fordi kroppen har sagt ifra om at tempoet måtte ned...og nå er jeg så ufattelig nærme at jeg kan si at jeg er ferdig.....det skal bli så godt å kunne legge vekk pensler og maling, strie og lim...og rett og slett bare kose meg og hente frem krefter og energier igjen. Når jeg pusser opp setter jeg min ære i at hvert rom skal ha en wow-faktor...og at det skal være en glede å gå inn i hvert rom. Alt fra boden til badet. For trivsel er viktig uansett hvilket rom det gjelder mener jeg og hvorfor skulle ikke da boden også se skikkelig ut? Rot i rommet gir rot i sjelen....kunne ikke vært mer enig! Kjenner godt hvilken ro jeg får når jeg har det helt ryddig rundt meg...en god følelse er det. Akkurat som når jeg er omgitt av vakre ting. Jeg har alltid elsket det vakre og stilrene...men det er først i de senere årene at jeg har virkelig turt å leve det helt ut. En lang prosess med andre ord...men bedre sent enn aldri ikke sant:))En riktig god helg ønsker jeg deg....håper du får en avslappende sådan og så må du love meg èn ting....ta godt vare på deg selv:))

4 kommentarer:

 1. Du har så rett så rett, jo mere rot jo mere rot er det i sjelen. Kjenner meg igjen. Aner ikke hvor mange ganger jeg skal ha noe uten at jeg finner det. Glemmer hvor jeg legger det, kremen av et tilfelle i så måte er da jeg leita nesten 4 timer etter lommeboka før jeg fant den i bunn av støvlene mine. Har skjerpa meg men har mye jeg må ta fatt i. Ha en riktig God Helg. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:)) Det er mange som har det sånn...som kanskje ikke bryr seg om hvordan de har det rundt seg og som rett og slett ikke ser sammenhengen...rot i rommet gir rot i sjelen...Det er ikke noe galt i det, men jeg vil ikke ha det sånn:) Jeg er alt annet enn pedant og har hybelkaniner som alle andre:)), men jeg vet hvor tingene mine er til enhver tid. En riktig strålende helg til deg også....solen skinner i Drammen:))

   Slett
 2. så deilig at det er så kort tid igjen da Diva :-) Herlig å få kommet seg inn, nå har du jo ventet så lenge. så er det jo bare å fortsette pussingen når du er i hus også, hvis det er noe mer å gjøre :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heyyy Lady F:)) Bare 9 dager igjen nå så....det blir godt å få kommet seg i hus og da er forhåpentligvis mesteparten av oppussingen ferdig. Får gjort endel idag/søndag så da ser jeg enden på det....liiiker:))

   Slett