torsdag 9. mai 2013

Det røde kontoret...

Kontoret mitt skal bli et sted å hente energi, få energi og samtidig være et avslappende sted. Så hvordan klarer jeg å mikse de 3 kravene? Jo, ved å velge farver som beroliger...og ha farver som gir energi...slik som rødt:)
2 av veggene skal males i en farve som heter Salsa....det er en rødfarve med mye oransje i....det liker jeg:) Den ser forøvrig slik ut:


De 2 andre veggene skal males i en farve som heter Lys Sand...denne med andre ord..


Hvorfor jeg ikke velger å ha hvite vegger er fordi rødfarven fremstår som mye kraftigere med hvitt kontra beige som roer inntrykket. Tror det blir veldig bra sammen med de kritthvite helblanke listene:))
Gardinene er kjøpt på eBay og er silkebrokade fra India.....100,- kr metern....!!

Gulvbelegget jeg vil ha er noe som heter Floor in a box...selvklebende vinylremser som er veldig enkelt å legge selv:))

Dette mønsteret heter Forest Oak Clay...og prisen pr box er 398,-. Det er da 2 kvm i èn box.


Det er nå gamle vegghyller der men de må skiftes ut. Da kjøper jeg rett og slett hylleplater på Biltema; de koster 60,- kr pr stk og med nye hylleknekter til så blir det mye finere og billigere enn om jeg skulle brukt flere timer på å pusse ned og male på nytt!!

6 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se resultatet :) _Flinka <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk snuppelure:)) Det blir et veldig fint røykerom/kontor dette her etterhvert...:)) Må komme på besøk når det er ferdig vettu, det hadde vært så hyggelig:))

   Slett
 2. Stilig! du har så goood smak frøken :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk:)) Så hyggelig at dette falt i smak:))

   Slett
 3. Hei. Koslig at du er tilbake. Helge her - og du står på skjønner jeg med fine farger på kontoret. Så er det vel bare uker igjen til dere flytter. Det skal bli deilig. Siden sist er jeg ferdig med tapesering av gangen + nytt bad, så idag har jeg kjøpt ny kommode til sovrom som kommer til uka. Skal seinere i kveld på dugnad. Skal bli deilig å få kvitt noe jeg bare kan kaste. Nå koker gulerøttene så det er på tide og skjære opp kålen og koke den. Ha en fin kveld. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Helge, så utrolig hyggelig å se at du er tilbake:)) Det er faktisk bare dager til jeg flytter....21.mai flytter jeg:)) Så nå er det både pakking og oppussing for alle pengene...gudbedre så sliten jeg er..men jeg ser målstreken ihvertfall:)) Du har da virkelig stått på...flink du er:)) Dugnad er en fin ting...spesielt hvis alle har samme innstilling om at dette skal man gjøre sammen...ikke sant:)) Ha en finfin kveld videre du også og en riktig god helg. Ta godt vare på deg selv:))

   Slett