mandag 20. mai 2013

Living in a box....

Nå er det ikke mye som gjenstår å pakke....og sommerfuglene i maven er så absolutt på plass:)) Og jeg drømmer og herjer fælt på nettene...store forandringer skal bearbeides i hjernen og da blir det sånn....helt greit:))
Jeg bare gleder meg til å begynne på et helt nytt kapittel i Casa Happy:)) Å gå turer i nærområdet for å bli kjent med stedet.....vite at jeg bor i et hus jeg trives i og som jeg har bidratt til å gjøre så vakkert som jeg bare kan....det er en god følelse det:)) 
Det er en lang liste med ting som skal gjøres der oppe etterhvert, men det er ikke ting som haster. Slik som at gardinene på soverommet mitt må fores f.eks...puter som skal sys.....eller at boden også skal tapetseres og få nye fine hyller. Sånne småting som bare er koselig å drive med og som ikke har en tidsramme på seg....det liker jeg:)
Og etterhvert er det flere småmøbler som skal på plass...kommoder og klesskap...bilder som skal henges opp....joda, det er nok å gjøre en stund fremover.....men jeg gleder meg til det:))

Nå skal jeg tilbake til søplesekkene og kassene mine.....Ønsker deg en riktig fin mandag...ta godt vare på deg selv:))


6 kommentarer:

 1. Det er masse ting som skal gjøres og nå bor dere i esker. Like mye jobb og pakke det opp som ned, men det er liksom endel av det hele. Men nå nærmer det seg. Har i dag hatt en fin tur til Hvalsdammen(217 moh), har vært der før men det var en god stund siden. Nå blir det middag her og i morgen skal jeg til fotpleier. Ha forsatt en fin mandag. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå er det nesten enda mer å henge fingrene i ja!! Du er glad i naturen skjønenr jeg og det er balsam for sjelen med skogsturer og fjellturer....å få skikkelig frisk luft i lungene...aldri feil det:)) Misunner deg turen til fotpleiern...men nyt den:)) Ha en super dag videre H:))

   Slett
 2. Ønsker dere masse lykke til med flyttingen! Gleder meg til vi kan flytte fra rekkehuset vi bor i nå, og til enebolig som vi ønsker oss etterhvert. Men jeg tror neppe vi kommer til å satse på et sånt oppussingsprosjekt som du har jobbet med lenge nå ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Trine:))Tusen takk skal du ha:))
   Koselig det å ha en felles drøm og noe å jobbe for sammen....men anbefaler IKKE oppussingsprosjekt...slitsomt!! Tidkrevende og i noen tilfeller et vanvittig pengesluk....beste er noe som er ganske så nyoppusset:))

   Slett
 3. Det er et slit å flytte, men samtidig får man ryddet og kastet masse. I tillegg er det tidkrevende å forberede alt som har med flytting å gjøre. Du har jammen mye å se fram til, og ikke minst komme deg i orden slik at du får pustet litt ut. Det fortjener du nå vennen:) Lykke til med arbeidet!

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er slitsomt, men faktisk ganske refreshing også....har kastet så mye og fått ryddet opp mye gammelt søppel...det liker jeg:)) Tusen takk for gode ord venne min...godt å ha deg vettu:)) Stoor klem til deg..<3

   Slett