mandag 13. mai 2013

Provoserende!

I sitt innlegg på blogg.no skriver  vedkommende at det er irriterende med bloggere som er kranglefanter og som da rapporterer det som skjer til ledelsen; altså de sladrer på hverandre. Jeg har vært i den situasjonen da jeg blogget på blogg.no og opplevde 2 ganger å bli direkte trakassert av èn blogger. Og jeg vet om flere som også ble utsatt for det samme i samme periode. I ettertid viser det seg at vedkommende har drevet på sånn i ganske mange år og fått mange til å slutte eller flytte bloggen sin til andre bloggportaler.
Det forundrer meg at vedkommende skriver sin personlige mening om bloggere samtidig som hun jobber der...det blir rart i mine ører.
At blogg.no tillater slik oppførsel fra enkelte bloggere er for meg ganske provoserende. Hvorfor? Fordi det virker som at bloggkriger er en fin ting for å holde på lesere og øke statstikken! På bekostning av andre! Direkte smakløst spør du meg.....Glad jeg byttet portal for å si det sånn!
Det var dagens utblåsning:))
Ellers har jeg det ganske bra, det er avslapning som gjelder idag. Klesvask og pakking står også på agendaen....det er rar og merkelig følelse det der med å legge tingene sine i flytte-esker og vite at man skal starte et nytt kapittel et annet sted. Men jeg gleder meg også. Å bo i et hus som man trives i er noe helt annet enn  å være et sted som tapper en for energi fordi man mistrives av forskjellige årsaker.
8 dager igjen. 192 timer.....det er rart å tenke på:))
Jeg flytter for 42.gang...til nr 24....litt rart det og men det blir bra. Det er et godt og fint sted og derfor bestemte jeg meg for å kalle det Casa Happy:))

Ha en herlig mandag og en spennende uke! Ta godt vare på deg selv...fordi du fortjener det:))6 kommentarer:

 1. Hei Diva. :)
  Ja du har så rett, slik bloggkrig er smakløst, dessverre er bare noen slik at de må....
  jeg har en blogspotside, og en bloghog, og mest på facebook. Men det hender at jeg blogger litt for meg selv på blogspot, der er fredelig..
  Så koselig å høre at du skal flytte ett sted hvor du trives, det ser trivelig ut både inne og ute, ønsker deg alt godt i den nye heimen.
  Du er flink til å innrede og pynte opp rundt deg, gleder meg til å se det ferdige "Produktet"
  Ha en flott dag Diva.
  Klem fra Jorunn Helene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Jorunn:)) Bloggkrig er så unødvendig men jeg syns det er så synd at enkelte får lov å drive på sånn uten at det blir gjort noe...skaper dårlig stemning og liten blogglyst hos en del folk det. Huset i Hokksund er så koselig og nå begynner det å bli ganske så bra innvendig også:)) Må ha det pent rundt meg for å trives og det er nå slik jeg og Sjefen ønsker det...greit at vi har lik smak da slipper vi mange diskusjoner ang interiøret:)) Tusen takk for koselig kommentar og fine ord Jorunn, setter stor pris på det skal du vite:)) Håper du trives i ditt nye rede!!! Ha en finfin dag videre, stooor klem fra Boss og meg:))

   Slett
 2. Kjempebra innlegg vennen! Amen til deg! Du skriver det jeg også tenker!

  Jeg eier ikke respekt for blogg.no i det hele tatt, og jeg så hva du og flere andre bloggere ble utsatt for den tiden du blogget der.

  At blogg.no fraskriver seg ansvar for at mobbing skjer provoserer meg voldsomt! Det er nettopp det de gjør. De fraskriver seg ansvar for at mobbing skjer! Det er alt for lett å si at bloggere som blir mobbet på blogg.no skal gå til politiet for å anmelde den bloggeren som mobber en. Politiet på sin side hensviser tilbake, og de sier at det er det bloggstedet/nettstedet selv som har ansvar for å stoppe mobbingen! Jeg kjenner 2 bloggere som har fått det svaret når de skulle anmelde mobbing og trakassering! Sikkerheten for bloggere på blogg.no mener jeg er lik null!

  Selv begynte jeg med min katteblogg på blogspot, og det var fordi jeg ble inspirert av rasekattvenner av meg som hadde katteblogg. Kattebloggen min hadde jeg på blogspot, og jeg syntes det var et kjempebra bloggsted. Det var lett å finne bloggere med samme interesse. Flere av rasekattvennene mine hadde en hverdagsblogg i tillegg, og jeg tenkte hvorfor ikke prøve det. Dermed åpnet jeg meg en blogg på blog.no sommeren 2007. Rasekattvennene mine reagerte den gangen på at jeg valgte å blogge på blogg.no. De likte seg ikke der inne. Jeg fikk flere gode bloggvenner som jeg har god kontakt med i dag på facebook. De advarte meg mot en blogger som jeg måtte være forsiktig med. Jeg fikk tilsendt flere linker til andre blogger med beviser for hva denne bloggeren hadde utsatt andre bloggere for med mobbing og trakassering!

  Husker kjempegodt i januar 2009 da jeg hadde en debatt på bloggen min. Debatten foregikk saklig og greit helt til vedkommende blogger som jeg hadde fått advarsler om begynte å provosere helt under debatten på bloggen min! De som deltok i debatten på bloggen min ble sint på bloggeren, og de ba bloggeren slutte å provosere. Vedkommende blogger begynte å bli ufin mot bloggvennene mine, og bloggeren truet med hevn når de skrev sin mening. Til slutt satte jeg på ip-blokkering. Da slettet bloggeren bloggen sin, og bloggeren åpnet seg en ny blogg hvor bloggeren åpnet sitt første innlegg med at jeg var psykopat! Bloggeren linket til min blogg! Våren 2009 fikk jeg nok av å blogge på blogg.no, og jeg la ned bloggen min. Flyttet blogginnleggene mine over på blogspot! Fra oktober/november 2010 til ut på våren 2011 holdt blogspot på med oppdateringer for å gjøre bloggplattformen bedre. Dette medførte at det var vanskelig å få postet innlegg og kommentarer. Valgte da en periode å prøve og blogge på blogg.no frem til februar 2011. La ned bloggen min på blogg.no, og fortsatte bloggingen min på blogspot!

  Jeg er kjempeglad for at jeg valgte å bytte bloggplattform selv, og har aldri angret på det valget!

  Synes det er kjempebra du tar opp dette på bloggen din, og jeg kjenner mange bloggere som har byttet bloggplattform pga at det er for mye mobbing på blogg.no. Det er også folk som har sluttet å blogge for at de har blitt stygt mobbet.

  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. AMEN!!! Smarte hjerner tenker likt:) Noe av det som provoserer meg også er at vedkommende som skriver sin personlige mening ang bloggere faktisk jobber der også!!! Det blir ganske så feil i mine ører.....Det snakkes så mye om nettmobbing og mobbing i livet generellt; at må bekjempes..noe jeg er helt enig i. Derfor blir det helt sprøtt at en portal er med på å opprettholde mobbingen og tillater det uten å reagere med annet enn å henvise folk til politiet som henviser til portalen...en gedigen ansvarsfraskrivelse som vi begge er helt enige om. Jeg kommer til å redigere mitt innlegg og ta me det jeg skrev i min kommentar til deg:)) Ha en finfin uke snuppa, ta godt vare på deg selv. Stoor klem til deg:))

   Slett
 3. Det er helt i orden vennen! Bare gjør det du.

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett