mandag 13. mai 2013

Way 2 go girl:))

Som det da så sånn ut.....med brun tekstilstrie, brun papirtapet, brune dører...6 stk! og nålefilt på gulvet...hjelpes meg!! Nå er det Antrasittfarvede vegger; en utrolig spennende farve som alt ettersom hvor man står i rommet og hva man har rundt fremstår som både svartgrå og marineblå!!I går ble jeg endelig ferdig med dørene....fy pokker det tar tid å få brune dører kritthvite!! Og når det *bare* er 6 stk.....baaah:)) Men lykke!! Så fint det ble!!Nytt gulvbelegg kommer etterhvert:)) Først må jeg fjerne nålefilten...og det er en veldig tung jobb fordi den er limt...så det er frem med skrape og de få musklene jeg har til rådighet i armene..Men jeg tillater å klappe meg selv på skuldern og si...way 2 go girl:))

6 kommentarer:

 1. Du har vært virkelig flink. Masse muskler ja det kommer av slikt arbeide.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Lady V:)) Jo merker at det har kommet noen flere muskler...hihii:))

   Slett
 2. Det blir lekkert. Du er kjempeflink, masse arbeide er det og blir masse søppel og dritt og fjerne/kaste men resultatet blir jo bra. Regner med at sønnen din har vært til stor hjelp men bare så synd atdin kjære ikke er like flink når det gjelder slike ting. Sitter og venter på en kommoden, de skulle ringe først sa de. Gleder meg til og få ny, den jeg hadde var over 40 år. Jeg blir imponert over alt du har gjort i ditt nye hjem. Tror nok at det skal bli deilig og flytte inn. Ha en fin dag. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:)) Sønnen min er kjempeflink, han legger gulv og lister...det er ikke noe jeg klarer! Min kjære kjører rundt til butikker og drar kortet....trengs det også:))
   Oiii, da er det på tide å få en ny kommode ja....40 år faktisk!! Håper du blir fornøyd med den og at den varer minst like lenge:)) Tusen takkskal du ha og ha en finfin dag videre:))

   Slett
 3. Så kjempelekkert det blir! Det er så kjempegøy å følge med på oppussingsjobben dere nå har holdt på med, og jeg føler jeg har vært med på en reise sammen med deg! Jeg er imponert over hvor god smak du har!

  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja du har vært med fra dag èn vennen:)) Og jeg håper du fortsetter å være en god og viktig del av livet mitt:)) Så hyggelig at du syns jeg har god smak...det gleder et Divahjerte vettu:)) Ha en super dag videre vennen, take care sweetie:)) Stoor klem til deg..<3

   Slett