tirsdag 14. mai 2013

Tenk så heldig jeg er....

Igår når jeg skulle legge meg begynte tankemaskineriet å jobbe...vi snakker overtid!! For jeg ble liggende å tenke på hvor ufattelig heldig jeg er.....Det er nesten overveldende med tanke på hva jeg har vært igjennom og hvordan livet har vært.
Lyset i livet mitt...min sønn altså:))...hva skulle jeg gjort uten ham?...Det vil jeg ikke tenke på engang! Han er morsom, snill og kjempeflink i det han gjør..og jeg er så stolt av ham:)) Jeg takker de høyere makter for at jeg får lov å være mamman hans...lucky me:))
Kjæresten min...AKA Sjefen:)) Det han ikke er villig til å gjøre for at min sønn og jeg skal ha det bra er ikke verdt å nevne!! Han strekker seg ufattelig langt fordi han er så glad i sin lille familie...det er så godt å oppleve å bli elsket fordi man bare er den man er....og det er mer enn bra nok! Lykke!! Oppmerksom, inkluderende og snill og en skikkelig MANN med ryggrad. Ikke noe tull der i gården nei! Han sto ved min side da det stormet som verst og de fleste ville ha løpt...men han sto stødig som et fjell...det er mannen sin det:))
Venner...det er godt å ha det. Mine er gull verdt og jeg er så trygg på at de er der for meg uansett! Om det går 3 uker eller 3 timer mellom vi snakkes eller møtes så er det greit. Vi kjenner hverandres liv og *rytmer*......noe som gjør at vi har den dypeste respekt og forståelse for hverandre.
Jeg har mat i magen, tak over hodet og trygghet i livet mitt. Det har vært en *long and bumpy road* hit....og hvis jeg tenker på hvordan livet en gang var...så blir jeg fysisk kvalm og får skikkelig angstanfall.....for det var et rent helvete rett og slett. Hver eneste dag takker jeg for at jeg har det så utrolig bra...jeg har det så godt og jeg unner alle å oppleve det. Og jeg takker også for at jeg hadde styrken til å kjempe meg gjennom mitt livs kamp....og komme enda sterkere gjennom det...Heldige meg:))


4 kommentarer:

 1. Bra at du har masse du kan glede deg over her i livet. Fortiden er historie og du kan bare gledde deg over positive ting. Og om noen timer eller dager skal dere flytte inn i et nytt hjem. Et vakkert hjem som du har skapt. Der har dere en deilig fremtid sammen. Pannekakene venter på meg. Ha en fin dag. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:)) Ja ikke sant? Og det at man kan klare å glede seg over det man har istedet for å klage over det man ikke har....Vi nordmenn er flinke til å sutre og klage...Jeg blir rimelig provosert når jeg ser enkelte som har alt men klarer ikke å glede seg over noe.....smekk på lanken til de!! Ha en god natt og vi *sees* sikkert imorgen:))

   Slett
 2. Så kjempegodt å lese vennen:) Ble kjempeglad over å lese innlegget ditt:) Du har mye å glede deg over.

  Ønsker deg en kjempefin onsdag:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint at innlegget gledet deg snuppa....da blir jeg glad vettu:)) Ja jeg har når jeg ser hvordan andre har det fantastisk mye å glede meg over...har det så utrolig bra:)) Ha en herlig dag videre vennen...stoor klem til deg:))

   Slett