torsdag 13. juni 2013

..og nå....litt selvskryt:)

Dette innlegget har jeg brukt lang tid på å få meg selv til å skrive. Hvorfor? Fordi noe av det absolutt vanskeligste jeg vet om er å skulle skryte av meg selv. Da blir jeg forlegen og den lille undertrykte piken kommer så veldig frem akkurat da. Men jeg bestemte meg for lenge siden å jobbe mye mermed meg selv når det gjaldt akkurat dèt. Målet er IKKE å bli en overlegen og arrogant bitch, men rett og slett mer trygg på den jeg er...på godt og vondt:)
 So here we go.....Det jeg er god på er interiør og håndarbeide, Sudoku og kryssord! Den krative hjernen min trenger mye stimuli noe jeg får gjennom å drive med både oppussing og diverse håndarbeider. Farver og sammensetninger er jeg kanskje best på...men min sterkeste side er evnen til å visualisere...altså å se for meg hvordan det blir.
Ta f.eks badet her i Casa Happy. Med èn gang jeg så det visste jeg at de 2 farvene som ville bli finest der var gult og grått. Så det gikk fra dette:
...til dette:
Soverommet der min elskede bor i Drammen var et sammensurium av blomstrete tapet og gammelrosa!!! skapdører......Han ba meg om å velge farver og stil for rommet og da det var ferdig...da så det sånn ut:


Så er det din tur:) Hva er du god på? Og hva er din sterkeste side?

Ha en riktig fin dag videre...ta godt vare på deg selv:))

4 kommentarer:

 1. Du har skapt det utrolig vakkert i Casa Happy.Hva jeg er sterk på? Det er kanskje mange ting det, men jeg har hørt at jeg er flink til og skrive, tenke positivft og at jeg er tålmodig. Mulig jeg har flere sterke sider som jeg ikke har oppdaget ennå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk H...så utrolig hyggelig å høre:)) Det er viktige gode sider du har, tålmodighet og evnen til å tenke positivt...gull verdt det:))

   Slett
 2. Ja du er kjempeflink på interiør og design, og du har fått det kjempelekkert vennen! Jeg vil også si at du virker som en ærlig og rettferdig dame som har har en kjempeherlig formfor humor:)

  Hm... Hva jeg er god på? Det er faktisk vanskelig, og jeg er dårlig på selvskryt. Jeg er flink til å spille fløyte, er kreativ, jeg bryr meg om mine medmennesker, for jeg ønsker at alle mennesker skal ha det bra. Er også flink til å lytte til andre mennesker, og jeg ser med en gang hvis noen rundt meg ikke har det bra. I tillegg har jeg godt humør og er ærlig.

  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg videre:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk for dine fine og gode ord...blir helt rørt her jeg:)) Full pakke fra deg snuppa:)) Så mange viktige og fine sider som du har...ikke det minste rart at vi fant tonen så fort:)) Så glad for det skal du vite:)) Stoor klem til deg vennen:))

   Slett