onsdag 19. juni 2013

Oh Lykke:))

Først og fremst: HJERTELIG TILLYKKE MED BÅDE BRYLLUPSDAG OG LILLE ROYAL/PRINS ELLER PRINSESSE....DET VIL BARE TIDEN VISE:)) SOM FOTBALLFRUEN FORTELLER OM HER 

Er så glad på deres vegne....virkelig en herlig nyhet å starte dagen med:)) 
Så kom trygden idag og jeg gleder meg like mye hver gang jeg kan få betalt mine regninger. Nei det blir ikke så mye igjen; nå er mye av det basert på mine valg så jeg klager ikke:)) Jeg har det så utrolig bra og har ingen grunn til å sutre what so ever!!
Elektrikern har akkurat reist igjen etter å ha satt opp noen flere dobbeltstikk for oss og montert nye røykvarslere. Det er betongtak her og jeg har ikke utstyret til å klare det selv så da overlot vi jobben til ham:)) En utrolig dyktig, høflig og flott representant fra Olaf Helge Ask AS fra Hokksund....sånn skal det gjøres:))
Senere idag skal det shoppes litt...jeg vet jeg sa at jeg ikke skal kjøpe noe klær før jeg har gått ned endel kilo, men t-shirts og hoodies...det MÅ jeg bare ha:)) Forskjell på *wants og needs*...ikke sant....
Igår var vi en liten tur på JYSK og fant denne lekre saken til kr 400,-...Et praktisk møblement som står i vindfanget og i den skal vi ha skjerf, luer og votter. Smart det å ha det samlet på ett sted:))


Speilet er fra IKEA og koster 249....Det heter Ung Drill....merkelig navn forresten:))
Ha en strålende dag...ta godt vare på deg selv:))


2 kommentarer:

 1. Det er koslig når dyktige fagfolk kommer på besøk da blir ting gjort etter loven. Det er sikkert mang en brann som er forårsaket av dårlig arbeide. For alt det elektriske i et hjem skal være utført av fagfolk, hvis ikke så er man på tynn is mht forsikring i tilfelle brann.
  Ha en fin kveld. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:)) Helt riktig det!! Det er kjempekoselig og godt med alt som er unnagjort:)) Mange av brannene her i Norge er pga skjøteledninger og altfor gamlesikringsskap med eldgamle ledninger....tragisk at folk ikke tar seg råd til å skifte det elektriske anlegget. Både det elektriske men også det meste som har med baderomsarbeider å gjøre skal overlates til fagfolk...forsikringsselskapene har blitt mye strengere og bra er det mener jeg da...Ha en riktig fin kveld du også:))

   Slett