tirsdag 25. juni 2013

Route 60....1.uke

Det ble en slow-start på prosjektet...900 gram ned 1.uken...Men; det er bedre enn ingenting så jeg må si meg fornøyd med det. Og det ligner veldig på starten da jeg for noen år siden gikk ned 37 kg....Så det kan virke som kroppen trenger litt tid på å skjønne at ...*ooiiii...her skal det skje noe gitt*!! Treg i hodet og treg i kroppen...skylder på aldern jeg...haahahaa:))
Uansett...jeg er på rett vei med tanke på hvor jeg vil. Ikke èn eneste sprekk og trimturene er gjennomført helt etter planen som er 1 time annenhver dag. Det passer fibromyalgi-kroppen min helt perfekt. Vekten viste idag 74.3 mot 75.2 forrige tirsdag. Alltid like spennende å se hva vekten viser.


Bildet er lånt fra Google..

Ingen tvil om at det tar lenger tid å gå ned i vekt ettersom man blir eldre. Hele systemet jobber tregere så det er bare sånn det er. Men siden jeg ikke har noe tidspress på meg stresser jeg ikke. Det får ta den tiden det tar.....Jeg går i riktig retning og det er det viktigste:))

Ha en super dag og ta godt vare på deg selv:))

2 kommentarer:

 1. Ingen tvil om at du har rett der.
  Jeg er så låst på vekten ca 63 kg at ingenting nytter. har fulgt trenings program, spist det jeg skal spise, vært aktiv.... Ja ja. Gikk fra 65-63 og der er det bom stopp på 4 uke. Tydlig at kroppen liker den vekten.
  Du får følge ditt tempo, og være snill med deg selv Diva. Lykke til.

  SvarSlett
  Svar
  1. Riktig god morgen Lady V:)) Slike bråstopper opplever jeg også...og det er vanvittig frustrerende når man gjør alt det riktige og vekta ikke rikker seg en eneste gram....Da skal man være sterk for å holde ut og ikke gi seg...Det klarer tøffe damer som oss vettu...fordi vi har et mål:)) Vær snill med deg selv du også Vanja....og la oss backe hverandre opp langs veien mot målet:))

   Slett