onsdag 26. juni 2013

14 kg ned på 1 år....

Jeg har begynt som dere vet på den lange veien til målet...Route 66. Den endres fra idag til Route 60. Og nå har jeg etter å ha gått noen runder med meg selv bestemt meg for å endre mål....jeg vil ned dit jeg trives aller best og det er 60 kg. Det vil altså si pr.dags dato skal jeg 14 kg ned.....Jeg har idag meldt meg inn i VG`s Vektklubb og fått en plan for hvor mange kcal jeg skal ha hver dag basert på alder og bevegelse. Denne planen skal gå over 1 år noe som gjør at jeg skal ha et daglig kalori-inntak på 1627. Noen vil sikkert lure på hvorfor jeg vil bruke så lang tid. Det er rett og slett fordi sjansen for å lykkes er større når man bruker lengre tid og det er mye lettere å holde vekten når man går ned sakte men sikkert:)
Det føles godt å ha Vektklubben i ryggen og det er mye enklere å ha oversikten over hvor mye jeg har spist osv osv....Dette er noe som passer veldig bra for meg, jeg liker å telle kalorier mens andre gjør ting på sin måte:)
Motivasjonen er helt på topp...jeg var innom butikken istad og det fristet NULL å ta med en sjokolade eller en bollepose....det er ikke verdt det i det hele tatt. I min pose idag lå det fiskekaker, kyllingbryst, agurk og paprika samt grove rundstykker. Myyye bedre og for hver gang man klarer å styre unna godishylla økes motivasjonen og selvtilliten...den gjør det for meg ihvertfall:)) Har en merkelig ro og gledesfølelse nå....det betyr at jeg har gjort et riktig valg.

Håper du fortsetter å heie på meg...:))2 kommentarer:

  1. Dette klarer du fint. Stå på og gjennomfør ukens mange økter med trim. Håper du nyter sola mellom alle regndagene. I kveld er det regn og regn men jeg vil ha sol og tenk om det kunne ha blitt en sikkelig tropehelg til helgen. Ha en fin kveld. 24.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hører heiaropene dine helt hit....så bra:)) Tusen takk skal du ha! De få soldagene nytes for alt det er verdt...synd det ikke er så mange av dem...Ha en riktig fin dag videre:))

      Slett