torsdag 27. juni 2013

Snart 10 årsjubileum med Sjefen:))

21.juli er det nøyaktig 10 år siden første date med min elskede/Sjefen:)) Vi møttes da han var min lærer på Voksengymnaset...aka Senilgym!! Husker første gangen jeg så ham...det var sånn *hmm...han er det *noe* med....Så etpar uker senere skulle vi på tur til et sted i Drammen som heter Blektjern....Der hadde vi en nesten religiøs opplevelse begge 2...Han sto med ryggen mot solen og plutselig løftet han blikket og så rett på meg...og vi bare visste at der er min soulmate...Noe av det rareste jeg har opplevd. Intuisjonen snakket ganske høyt da kan man si og vi lyttet.
Blikkene...og fleipekommentarene...at ingen skjønte at det lå noe i luften fatter jeg ikke. Det var 1 som visste at jeg var sååå forelsket i lærer`n...:)) Ingenting skjedde før skolen var ferdig, for han har retningslinjer i sitt yrke som lærer og han er en lovlydig mann. Skal fortelle senere mer om hvordan det tilslutt ble oss:))
boozt.com har de salg og min elskede er en konservativ mann som elsker Polo Ralph Lauren. Det har jeg tatt ad notam og jeg fant denne jakken der som det var igjen kùn 1 av så da måtte jeg bestille den ASAP. Og han fikk den som en *forsmak* på gavedrysset* til jubileèt vårt.

Bildet er lånt fra Google

Så hvis du hørte et smell igår ved 20.tiden så var det haken til min elskede som smalt i gulvet. Hahahaaa....et syn for guder!!! Han ble så glad for dette er noe han har ønsket seg lenge:)) Og siden det var bare 1 igjen måtte han prøve den i tilfelle den måtte returneres.....noe den ikke skal:))
Senere idag skal jeg hente flere pakker som jeg vet han kommer til å like...Elsker å gi bort ting jeg vet vedkommende har ønsket seg lenge eller ikke har råd til selv....det er så gøy:))
Han spurte meg igår hva jeg ønsket meg, og jeg ga ham 2 stikkord: Louis Vuitton eller Burberry....ferdigsnakka:)) Så får vi se hva mannen finner på:))

Ha en super dag videre og ta godt vare på deg selv:))


2 kommentarer:

  1. Så du ble forelska i lærern...ja, slikt skjer, bra at han var bevisst på rollen mellom lærer og privatmann. Det er fint på Blektjern, der har jeg vært mange mange ganger og bada, grilla og bare gått tur forbi der. Mulig jeg prøver badevannet i helga der. Ser frem og lese mere om da dere ble par. Ha en fin kveld. 24.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hahahaaa...ja jeg ble visst det...og han i meg:)) Hadde han villet gjøre ting han ikke hadde lov til mens han var min lærer ville jeg ikke vært sammen med ham...da hadde han vist at han ikke var til å stole på...og slike folk liker vi ikke!! Blektjern er kjempefint, har ikke badet der...Fortsettelse følger:)) Ha en fin kveld videre:))

      Slett