torsdag 19. desember 2013

Femti, frekk og feiende flott:)

Wow...da er dagen her. Jeg fyller 50 år idag...Hurra for meg:) Det er skremmende, merkelig og nesten ekkelt...bare nesten:)
Så, hvor ble det av tiden frem til idag? Jeg har vært igjennom så mye på godt og vondt at jeg egentlig burde vært 200 år! Mer enn hva de aller fleste har vært igjennom står skrevet i min historiebok...men den er fortsatt åpen for nye opplevelser...på godt og vondt. Fordelen med å bli eldre er at man takler livets erfaringer på en annen måte enn hva man gjør når man såvidt har passert 20..f.eks....
Mye kunne vært gjort annerledes, men jeg tok mine valg fordi jeg visste ikke bedre. Min store sorg er at jeg ikke var i stand til å gi min sønn den trygge og gode oppveksten han fortjente...Jeg kan bare gjøre alt jeg kan for ham nå...Jeg ville ikke vært ham foruten et eneste sekund, han er lyset i livet mitt og stoltheten jeg kjenner over hvor godt han klarer seg..den kan ikke måles:) Fast jobb som han skaffet seg på egenhånd, førerkort og bil. Sparer penger fordi han er målbevisst og vet hva han vil med livet sitt....RESPEKT:)
Følelsesmessig er jeg i et vakuum these days....Altfor mye skjer og skal skje og da går jeg inn i et modus hvor jeg slår av mye av følelsene...fordi det blir for mye å takle for meg. Leieboern skal ut, jeg skal flytte inn der etter å ha malt der på nytt...Huset i Hokksund skal tømmes fordi det skal leies ut. Så skal vi selge huset i Drammen og kjøpe et rekkehus for så å dra på ferie....Mye skjer men det er positive ting. Liker!!
Min elskede tar veldig godt vare på meg og vet hva han skal gjøre for at jeg skal holde ut og ha det bra inntil ting er på plass.
Den viktigste gaven har jeg allerede fått....vissheten om at sønnen min har det bra og er et empatisk og forståelsesfullt menneske, samtidig som han setter klare grenser for seg selv. Hva mer kan en mor ønske seg:)
Dagen min skal feires på søndag sammen med sønnen og min kjære. Det gleder jeg meg til:)Ha en finfin dag og ta godt vare på deg selv:)

8 kommentarer:

 1. gratulerer med dagen! 50-årene, da blir det bare bedre og bedre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk:) Har hørt flere som sier det så jeg tar ditt ord på at det faktisk blir sånn:))

   Slett
 2. Hipp, hipp hurra, og gratulerer med 49 + 1 års dagen i dag vennen! Jeg håper du får en kjempefin bursdag :) Det fortjener du! Igjen sier jeg det. Du er en kjempeflott person og menneske som jeg setter kjempestor pris på, for du er deg selv, du er ærlig, du er rettferdig, du er deg selv og prøver ikke ta på deg en maske å være noen andre og ikke minst du har en kjempeherlig form for humor :)

  Stor bursdagsklem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuuuusen hjertelig takk vennen min:)) Blir helt rørt her over dine varme og fine ord.....som jeg setter umåtelig stor pris på:) Men du vet at det er slik jeg ser deg også:) Vi er ganske like sånn...* Like barn leker mye*..:) Stoor og varm klem til deg og pusekattene:)

   Slett
 3. Litt skummelt å runde 50 - men det går bra!
  Gratulerer :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er litt skummelt, men hittils idag har det gått veldig bra:) Vi snakker diamantarmbånd, LV-veske og gave fra naboen....liiiker:)) Tusen hjertelig takk skal du ha:))

   Slett
 4. Gratulerer igjen. Håper dagen har vært fin. Det er slike tanker som kommer når man blir eldre. Sjøl så er jeg 51 år, spør ofte meg selv om hvor jeg hadde vært idag hvis jeg hadde gjort ditt istedenfor datt. Vet at mye hadde vært anderledes. Klart du er stolt over sønnen din, fornuftig ung mann det, sparer penger, jobber og har bil. Har inntrykk at han hjelper deg mye, bra er det. Håper at resten av dagen blir et vakkert minne som resten av dagen. Ha en fin kveld. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:) Dagen har vært helt fantastisk på alle måter:)) Jeg er helt overveldet! Lar det synke inn og bare nyter oppmerksomheten og alle de fine ordene og gavene jeg fikk:)) Ha en riktig god natt:)

   Slett