fredag 20. desember 2013

Speil, diamanter, orkideèr og Louis Vuitton!

Som dere nå kanskje vet fylte jeg 50 år igår/19.des.....Jeg er fortsatt helt overveldet og så rørt over all oppmerksomheten jeg fikk:) Veldig uvant og nesten vanskelig å ta til seg når man har en slik bakgrunn som det jeg har...Men du verden...det varmer så langt inn i hjerteroten:) Sjelden har jeg følt meg mer elsket....En sterk men helt fantastisk opplevelse.
For en stund siden spurte min elskede om hva jeg ønsket meg aller mest til bursdagen min og jeg sa som det var at det var en Louis Vuitton veske. Men jeg ville ikke ha den som alle andre har, jeg liker å gå mine egne veier:) Så det ble den modellen som ble laget kùn i 2003...Louis Vuitton Cabas Ambre.....

Kjøpt og betalt meget pent brukt fra Japan:) Elsker den vesken!! Men den aller beste gaven fikk jeg fra min sønn...Han vet at jeg elsker speil og speilmøbler...så da jeg pakket opp dette vakre smykkeskrinet...da skrek jeg i ren glede:)


Det er jo bare så vakkert:) Og det er en gaven som betyr aller mest for meg...fordi det er fra min sønn...<3

Diamanter er en kvinnes beste venn sies det.....Min elskede jobbet hardt for å få tak i dette armbåndet...tror han kjørte Buskerud fylke rundt for å finne en butikk som fortsatt hadde det....og lucky me....Joda, jeg fikk det igår:)


Orkidèr....Det er vel en av de vakreste blomstene jeg vet om. Min kjære venninne Bente sendte meg denne vakre oppsatsen...Tusen hjertelig takk fiineste Bentemor:)Til og med fra naboene fikk jeg gave...et lekkert halssmykke:)) Og fra svigers fikk jeg penger..Kommer alltid godt med:)Opprinnelig var det meningen at kun min kjære og jeg skulle feire dagen alene, men da sønnen ringte og gratulerte meg sa han at han kom en tur etter jobben:) Jeg ble så glad for det er ikke så ofte vi har truffes de siste mnd så det var en veldig herlig overraskelse:)

Det er den absolutt beste bursdagen jeg har hatt...ever!! Tusen hjertelig takk til dere alle som bidro til å gjøre dagen så fantastisk som det den ble:)

Ha en finfin dag videre og ta godt vare på deg selv:)
4 kommentarer:

 1. Så kjempefine bursdagsgaver du har fått! Håper du hadde en kjempefin bursdagsfeiring i går? Du fortjener virkelig å bli feiret vennen! Begynner faktisk å glede meg til å bli 50 jeg også om noen år :) Hører de av vennene mine som er fylt 50 år sier at de har hatt en kjempetopp bursdagsfeiring.

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei vennen:) Vet du, snakk om å bli skjemt bort etter alle kunstens regler da:)) Dagen ble helt fantastisk på alle måter...kunne ikke vært bedre:) Det er bare å begynne å glede seg...veldig spesiell opplevelse dette å bli 50...Og klart man blir gjort ekstra stas på når man runder de famous fifty:) Noe man skal mener jeg da. Ha en super dag videre snuppa og en riktig god og fin helg:)) Stoor klem fra meg:)

   Slett
 2. Flotte gaver du fikk. Kjempefin LV-veske det der så det er der, En praktfull sterk kvinne med sans for flott ting. Gavene var fantastiske noe du har glede av lenge. Av en ukjent grunn fikk jeg ikke sove noe inatt til igår så det var godt og få sove 3-4 timer i ettermiddag. Var i byen før idag og kjøpte Hjortepølse og julekaffe fra El Salvador. Ha en vakker aften...24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant de er fine:)) Er utrolig heldig som har mennesker rundt meg som unner meg det aller beste:) Kalles kjærlighet trur eg:) Hjortepølse høres veldig godt ut, nydelig kjøtt med god viltsmak...det gjør seg:) Kaffe kan jeg ikke uttale meg om da jeg ikke er voksen enda og drikker kaffe...hihihii:)) Ha en flott dag videre:))

   Slett