fredag 13. desember 2013

Vi har da pyntet til jul må vite:)

Jeg elsker julen og alt som hører til. Vi har faketre og det pyntes og står klart den 1.desember. Det har blitt en tradisjon i Casa Diva akkurat dèt:) Men i år ble det ikke slik, pga alt bråket som skjer mtp leietagern....


Som noen av dere kanskje vet så samler jeg på juletrepynt...og har en ganske unik samling. Mye av pynten er kjøpt i utlandet slik at det ikke er så mange som kanskje har akkurat den eller den pynten...det liker jeg:)Denne nissen er den første juledekorasjonen vi kjøpte etterat vi ble sammen...derfor er den så viktig for oss:)Julegleden kjøpte jeg på Nille for mange år siden. Den har jeg satt en lysslynge på og den lyser så fint på kvelden:)


Denne bamsen som er laget av halm bringer frem mange minner...Den kjøpte jeg på Fretex det første året jeg bodde i Drammen.....Mye hadde skjedd og jeg skulle lære meg å leve igjen....Det har jeg lært:)


Disse nissene er min elskedes favoritter....:)

For noen år siden begynte jeg å samle på julestrømper....Har alltid hatt veldig sansen for de, og da jeg fant denne...da var jeg solgt!


Så fant jeg denne i en restekasse....er den ikke bare vakker?På KID fant jeg denne strømpa av fløyel...Jeg syns den var litt kjedelig så jeg dekorerte den med pyntebånd, bunadsknapper og dusker:)

Har du pyntet til jul eller venter du litt til?10 kommentarer:

 1. Jeg har også en sånn flott strømpe som du lagde til meg en gang, og den skal snart opp på veggen her igjen, -som den har vært hver jul siden den-gang-da! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh så hyggelig å høre at du setter så pris på julestrømpa at den har blitt en tradisjon:)) Kompliment til kokken det vettu:))

   Slett
 2. Så koselig. Hos oss kommer pynten fram litt etterhvert. Juletreet må jeg vente med til lille julaften synes jeg. Gammel tradisjon for meg, da kommer jula når vi tenner lysene. Jeg elsker også romjula og vi har to julaftner i år, en som alle andre og en for sønnen vår i janauar. Han er på jobb denne jula. Julepynt må til.I dag kom det fram litt Luciafigurer og noen nisser. Kos deg videre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:)) Så hyggelig at du likte:)) Vet mange som gjør som deg, treet skal ikke pyntes og tennes før lille julaften eller på selve julaften:) Veldig koselig at dere lager en ekstra julefeiring for sønnen da siden han jobber...Har jobbet selv på julaften...veldig spesielt siden jeg da jobbet på sykehus...Ha en finfin dag videre:))

   Slett
 3. Hoppla, her kom min andre blogadresse, men du kjenner meg vel igjen tenker jeg! :)

  SvarSlett
 4. Har statet litt småpynting med duker og lys. Ellers så er det mye eldre julepynt som nesten er et kustverk i seg selv. Tror de lagde pynten selv da - mens i dag blir den made in China. Tidene forandrer seg. Fantastisk vakre ting du viser her og regner med at du har pakket de godt når de ikke henger fremme til jul. 24

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:)) Du har startet pyntingen ja...kjempebra:)) Svært lite er mer stemningsfylt enn hjemmelaget julepynt av den eldre typen....lå mye kjærlighet i de produktene:) Tusen takk skal du ha, så hyggelig å høre:) Disse tingene pakkes ned i silkepapir og bobleplast og blir så lagt i plastkasser...så ja, jeg tar veldig godt vare på tingene mine:)

   Slett
 5. Så kjempekoselig du har pyntet da vennen! Jeg har også julestrømper som jeg pynter opp med. Kjøpte en på Teneriffe da jeg var der i 2001. Den er hjemmelaget applikert. Ellers har jeg arvet en del juleduker som min mor har brodert, og det betyr så mye for meg å bruke dem, for de er håndlaget :) Det er kjempekoselig å pynte opp til jul, og jeg elsker å kose opp hjemme :)

  Ønsker deg en kjempefin søndag vennen :)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei vennen:)) Så glad for at du liker:) Julestrømpe er et must mener jeg når man pynter til jul:) Håndbroderte duker er så vakkert, og med tanke på alt arbeidet som ligger bak er det en spesiell og god følelse å legge dukene på bordet:) Beklager mine sene kommentarer...er så pumpa at fy!! Men nå er det snart julaften...det blir koselig det:)) Stoor klem:)

   Slett