fredag 17. januar 2014

Vennlig hilsen kontor-rotta:)

Kontoret mitt skal bli nytt og lekkert og jeg gleder meg veldig til å få det slik jeg vil. Like spennende blir det å prøve en farve jeg lenge har hat veldig sans for men ikke turt å prøve på veggene...Farven heter Robins Egg..eller Duck Blue.....Mønsteret på teppet og gardinene er det velkjente Paisley....gotta love it:) Her er moodboardet som det heter på godt norsk:)

Gardinene er bestilt HER

På onsdag kommer montøren og setter opp et nytt stikk til PC`n der...Vi er mange som deler på det opprinnelige trådløse nettverket her og det resulterte i at jeg datt ut flere ganger i timen. Nesten ikke irriterende i det hele tatt...grrmmff:) Tror dette blir kjempebra jeg:)

Vil få ønske deg en riktig god helg og husk å ta vare på deg selv:)4 kommentarer:

 1. Det tror jeg kommer til å bli fint :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Jorunn:) Så hyggelig at du har troen...hihihii:)) Den lyseblå-sjøgrønne farven er utrolig lekker, og sammen med brunt så blir det forhåpentligvis ikke så *kaldt*...Spennede blir det uansett:) Gardinene er bestilt fra USA....45,- kr metern...liiiker:)

   Slett
 2. Kjempefint mønter på teppet og gardinene. Så dette blir fint, bra og se på farger når alt annet er så hvitt ute. Snø i bøtter og spann nesten, hjelper min far og måker litt innimellom, god trim og grunn til besøk. Skal du ha de samme gardinene hele året eller har du egne sommergardiner? Ha en fin helg. 24.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei H:)) Riktig godt nyttår:) Der ga du meg en idè faktisk...sommergardiner! Har pleid å ha de samme hele tiden, men forandring fryder ikke sant:) Har avbestilt snøabonnementet...tror ikke de har mottatt den gitt!! Det holder i bøtter og spann nå med snø....Få ting er kjedeligere enn snømåking:) Så snilt av deg å hjelpe din far...Stort hjerte du:)) Ha en riktig god helg:))

   Slett