tirsdag 4. mars 2014

It`s my female intuition....

Det er den som snakker høyt i enkelte situasjoner og jeg lytter. Noe har man da lært! Nå som vi er på husjakt er det desto viktigere å bruke intuisjonen og lytte til den. Vi saumfarer Finn.no og kjører rundt til de stedene husene ligger. Slik som igår kveld f.eks. Da var det et hus som har ligget ute på nettet ganske lenge som innvendig er helt strøkent men vi var litt usikre på hvor dette var. Så etter mye frem og tilbake fant vi endelig frem, men det tok meg 1 sekund å kjenne at dette...det var bare feil. Jeg kan ikke forklare hvorfor jeg føler det sånn, men jeg vet med hele meg at det ikke er riktig. For det er som de beste meglerne sier; i løpet de første 5 sekundene MÅ alt føles riktig...da har man funnet riktig objekt...som de kaller det :) Så vi leter videre....
Boligen i Hokksund ble som kjent lagt ut for salg på Finn.no igår, og iflg meglern vår tok det ikke mer enn 30 minutter før den første potensielle kjøpern ringte og ville ha en privat visning idag!!! Og det er flere som har lastet ned prospektet....Det er ikke noe annet å si enn...herlig!! :) Så min kjære drar etter jobben og viser frem boligen. Gleder meg til å høre hva vedkommende syns for det er stor forskjell å se et objekt på nett kontra det å være der og se det selv. Fine og glossy bilder tatt med vidvinkel kan man fort bli lurt av....Rom som ser ganske store ut viser seg å være knøttsmå! Har gått på den smellen der noen ganger ja :)

Nå er det dusj, frokost og så male noen vegger i kjellern. Håper du får en riktig fin dag...Husk å ta vare på deg selv da :)


2 kommentarer:

  1. Dette går bra, må snuse litt rundt forbi før man finner det rette. Visning alt idag? Det var flott men sjelden at et salg går så fort unna. Ha fortsatt en fin dag. 24.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei H:) Jada, det var en mann som ringte og ville ha privat visning....men begynte ganske umiddelbart å pirke på det ene og det andre og noe sier meg at han egentlig ikke er så interessert med mindre han får den til langt under takst...Ikke aktuelt:) Vi avventer til visningen har vært på søndag så får vi se hva som skjer da:) Ha en riktig god natt og beklager sent svar...Har malt stuen og kjellergulvet skjønner du:)

      Slett