torsdag 24. juli 2014

I`m beautiful...no matter what they say....

Snublet over et innlegg skrevet av en 19-åring som klagde sin nød over alle de *lange og gamle* rumpene som var på stranden og hun klarte jo ikke å la være å stirre!! Kan man annet enn å le..når folk åpner kjeften og bekrefter hvor lite det er som skjer i hodet og hvor bevisstløse hjernecellene har blitt av denne varmebølgen...I don`t think so!
I got news for you sweetie! Du skal forhåpentligvis bli gammel en gang du også...er du råheldig har du litt muskler igjen i baken...hvis ikke....da er du bare en av de mange gamle damene som har sånn lang og gammel rumpe...
Ja..altså...hva skal man si? Er jeg en av de gamle damene mon tro? Tror ikke det, jeg har ikke vært på stranden i Drammen så hun slapp å bli belemret med synet av min bakdel :)
Og jeg er ganske sikker på at i hennes verden er jeg ikke bare en fossil...jeg er faktisk klar for å bli levert inn til Riksantikvaren!! For jeg er jo hele 50 år!! Styggammelt det...spesielt når man er 19...Jeg føler meg ganske ung til sinns fortsatt...kroppen derimot begynner å si ifra at jeg har passert 29+++++....Men jeg syns jeg holder meg bra til å ha fylt 50...

Det er trist å lese slike tankeløse og respektløse kommentarer fra unge jenter. De viser at vi har langt igjen å gå på veien frem til et mer inkluderende syn på kropper. 
Jeg har endelig kommet dit hvor jeg trives med kroppen min. Det tok meg 25 år.....25 år med selvforakt, sult, oppkast, depresjoner og tvangstanker. For første gang i mitt liv er jeg stolt over å ha en kropp som ser såpass bra ut tiltross for alt jeg har utsatt den for. Det er mitt ansvar å ta vare på meg selv, trene litt og spise sunt. Fordi det er bra for kropp og sjel. Det viktigste for meg er at jeg liker det jeg ser i speilet. Og det er så godt å endelig kunne se seg selv i speilet, se meg selv i øynene og kunne si med hevet hode: jeg liker det jeg ser...:)

4 kommentarer:

 1. Jeg liker det jeg ser hos deg. Og det er uvitende kommentarer fra unge mennesker, som gjør at vikarer fungerer dårlig med meg. Man må ha levd litt for å se hva alt dreier seg om. Jeg er 30 i virkeligheten, men 90 i hodet. Og kanksje i kroppen og. Den faller sammen. Men smile kan jeg likevel. Sender deg noen gode tanker.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei HL :) Tusen takk for komplimentet :) Det gjør meg vondt å lese at din kropp ikke spiller på lag, men dessverre er det ikke alt vi er *herre* over og kan styre...men jeg liker at smilet er der...Det er så viktig å kunne smile over de små og store ting i livet selv om ting er som de er....Respekt!! Ønsker deg en fin dag og gode tanker sendes deg :)

   Slett
 2. Kjempebra innlegg vennen!

  Synes nå det er litt komisk hvordan de unge ser på oss "gamlinger", men jeg husker jo selv fra den alderen at vi syntes de som var 40 - 50 år var urgamle :D

  Jeg er stolt over å være den jeg er, og jeg er kjempeglad for at jeg ikke er 19 - 20 år i et stadig kroppspress om å se best mulig ut!

  De som skriver slikt vet ikke hva de snakker om. Jeg skulle likte å se dem når de blir 40 - 50 år etter de har født 2-3 unger :)

  Jeg også føler meg ung til sinns, og det er jeg stolt av :)

  Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld vennen <3 :)

  Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk vennen min :) Du har så rett! 40-50 åringer var jo überfossiler da vi var unge...hihihii :) Så man må jo bare le av siike tankeløse kommentarer. Jeg er så enig med deg. Det å slippe dette konstante kroppspresset i media, det er deilig å kunne si at man faktisk gir en god dag i hva andre måtte mene om hvordan man bør se ut kroppslig sett. Men det krever noe av oss å klare å ikke ta det til oss ikke sant? For media er maniske i sin iver etter å fortelle oss hvordan vi bør se ut for å være tilsynelatende lykkelige!! Når man blir så voksne som oss....da har man lært hva det er som gjør en lykkelig...og det handler som oftest ikke om vekt eller muskler. Vi er så unge til sinns vennen at det grenser til barnslighet...hahaha....Bra det :) Man må være voksen for å tørre å være barnslige!! Ha en finfin dag snuppa og ta godt vare på deg selv :) Stoor klem..<3

   Slett