torsdag 24. juli 2014

..just another day in paradise?

Det er faktisk lov å klage bittelitt på været....men bare litt :) Vi er ikke akkurat bortskjemte med knallsommere her i landet, men denne varmen er litt *way over*...Nuvel.... life goes on anyway :) Jeg er alene i Gjøkeredet nå, min elskede og hunden er hos hans foreldre og blir der til imorgen. Faktisk godt noen ganger å være helt alene....Jeg trenger space og det samme gjør han. Men han gjør da andre ting enn å være hjemme. Det handler om å ta vare på seg selv og gi seg selv pusterom, og å ha takhøyde i forholdet. Kjempeviktig! Ingen skal kontrollere eller herse med meg og akkurat slik tenker han også :) Så da er vi hjertens enige om akkurat dèt!!

Vi har booket neste års ferie allerede! Som dere kanskje vet er vi Mallorca-elskere og har vært der 5 ganger de siste årene. Men nå....nå har vi funnet ut at det er på tide å prøve noe annet. Spania here we come! Nærmere bestemt Marbella.... Hotellet heter Aparthotel Puerto Azul...


Bildet er lånt fra Google

Min elskede har vært i Marbella før, sønnen min også men jeg har aldri vært der. Gleder meg til å utforske stedet og landet generelt. Har hørt veldig mye positivt om Marbella så det skal bli spennende å se om det stemmer og å finne ut hva jeg selv syns om stedet :) Det er et veldig populært hotell fordi det ligger bare 25 meter fra stranden og derfor booket vi nå. 10.000,- kr for 14 dager!! Men flybillettene ordner vi selv så vi betaler kanskje en totalpris på ca 14-16.000,-..Ikke galt det spør du meg :) Spesielt med tanke på at turen til Botel AlcudiaMar kostet 30.000,- for 2 uker....Det er myyye penger det! Men det var verdt hver eneste krone for vi kommer mest sannsynlig aldri til å finne et så fantastisk sted/hotell igjen....
Ikke mange hotell med en slik beliggenhet :)


Bildet er lånt fra Google

Vi liker å ha noe å frem til...og sommerferien er viktig for oss. Vi lever et så stille og rolig liv ellers men sommerferiene brukes for alt den er verdt til å ta igjen alt vi ikke gjør resten av året!
Ønsker deg en fantastisk dag...og husk..livet er her og nå. Gjør det beste ut av det :)
2 kommentarer:

 1. Så kjempefine bilder vennen, og så koselig det så ut der! Høres ut som dere har hatt en kjempefin ferie, og det unner jeg deg vennen :)

  Vi har hatt en kjempefin ferie vi også, og jeg føler bare at sommerferien har rast av gårde hittil, og ennå er den ikke ferdig. I august har vi også mye å se frem til :)

  Akkurat nå er mannen min på ferie sammen de tre søstrene sine med ektefeller i Sør-Troms. Jeg er ikke med, for det å sitte i bil uten å få bygget opp armen (etter operasjoen). Om natten så har jeg bygget meg opp med myke puter for å ligge godt, og etter den helgen vi hadde på hytta til søsteren min hadde jeg kjempevondt og var stiv i skulderen. Derfor rådet fornuften denne gangen slik at jeg ble hjemme. Jeg skal reise oppover til Grong når mannen min kommer tilbake fra Tromsturen om 1 uke, og vi blir der noen dager :) Jeg har også begynt til fysioterapeut for å trene opp skulderen min etter operasjonen. Kommer til å gå til fysioterapeut frem til jul.

  Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld vennen <3 :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk snuppa :)Det nederste bildet som er av Botel AlcudiaMar, det viser den helt unike beliggenheten. Jeg er sikker på at det hadde vært helt perfekt for deg :) Med en palmehave med hengekøyer, egen strand og flotte basseng. Helt paradis! VIP-port for innkjøring til området og en båthavn hvor du finner yachter i mangemillionersklassen.....store som ferger! Helt herlig for en Diva som meg vettu...hihihii :) Tror det var smart å ikke bli med på den turen. Viktig å følge fornuften og ta hensyn til at armen din er relativt nyoperert og tåler ikke mest akkurat nå. Håper fysioterapien hjelper slik at du får en arm/skulder som fungerer optimalt etterhvert. Vi er jo rimelig avhengige av akkurat dèt..kan man si :) Håper det blir en fin tur til Grong når den tid kommer og at du får støttet opp arm/skulder slik at kjøreturen blir så behagelig som mulig for deg :) Det første bildet er det hotellet vi skal bo på neste år...*bank i bordet*....Vi gleder oss til å komme til et nytt sted og utforske litt på egenhånd. Halve moroa det å leie bil og kjøre rundt :) Ha en super dag vennen og ta godt vare på deg selv :) Stoor klem..<3

   Slett