onsdag 23. juli 2014

..skulle gjerne hatt tak i vedkommende!

Det begynner å holde nå....ja med denne varmen altså! Gudbedre...er det mulig? Vi kom hjem fra en begynnende hetebølge og til en hetebølge! Jeg takler denne varmen svært så dårlig må jeg innrømme. Lunta er om mulig enda kortere, glefser og biter mot alt og alle...ikke snilt men hva skal en stakkar gjøre...:) 


Jeg blir desperat og får nesten panikk i varmen dersom det ikke er avkjølingsmuligheter i umiddelbar nærhet...les bademuligheter....Da sliter jeg seriøst! Så jeg holder meg faktisk innendørs, og takk en eller annen for at stuen er i underetg for der er det en helt annen temperatur, noe Boss også er sjeleglad for :) Stakkars lille...han sliter i denne varmen han også så vi passer på å avkjøle ham ofte og holder ham inne i stuen. For på terrassen rett utenfor.....der sier gradestokken *welcome to Hell*...Varmt da!!

Uansett, ta godt vare på dere selv, drikk masse og hold dere i skyggen eller i nærheten av vann som gir avkjølingsmuligheter...:)



4 kommentarer:

 1. Ja, det noe annet å leve med hetebølgen i hverdagen enn å ha det varmt i "Syden" ved basseng eller på stranden når man ikke har annet å ta seg til enn å ha ferie! Tror "rådet ditt om å drikke vann er det beste rådet akkurat nå! God natt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant! Holder meg innendørs sammen med hunden og drikker mye vann....noe mer fornuftig enn det klarer jeg ikke å komme på :) Og idag skal det bli enda varmere.....en eller annen der oppe ...gi meg styrke!!...:)

   Slett
 2. Det har jo vært kjempeflott da, men her i Norge er vi jo ikke beredt til slike hetebølger. Det blir noe annet i syden, for der har man gjerne et basseng eller en sjø man kan bade i. Her må man dra med buss eller bil for å komme seg på stranda. Selv har jeg jo ikke hatt lov til å bade pga operasjonen i skulderen, og jeg får heller ikke lov til å ha sol på arrene. Jeg kjenner at varmen gjør at det dunker ekstra i skulderen etter operasjonen, og det var normalt sa fysioterapeuten min.

  Jeg har alltid vannflaska mi stående ved siden av meg, og drikker som en hest. Man har jo heller ikke matlyst når det er så varmt. Dagens middag var to knekkebrød med hvitost på :)

  Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld vennen :)

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei vennen :) Helt riktig! Vi er ikke vant til eller beredt for slike hetebølger. Og som du sier; i syden *bor man i bassenget eller i havet* når det er hetebølger. Og hvem har lyst til å sette seg i en glovarm buss for å få badet....Da er det bedre å holde seg innendørs foran vifte og ta avkjølende dusjer...Kroppen jobber ekstra når det er så varmt og da er det naturlig..dessverre..at du kjenner at det dunker i skuldern. Smart å holde seg unna solen som nyoperert...man tåler så mye mindre i ukene etter et slikt inngrep. Tror vi snart har tømt vanntilførselen i Drammen...hihihii :) Her drikkes det med begge armene!! Matlyst? Hva er det...hihiii :) Nei det er som hos deg; det går mye i knekkebrød eller lomper med pålegg. Ha en finfin dag snuppa og ta godt vare på deg selv :) Stoor klem..<3

   Slett