søndag 27. juli 2014

My Divaliscious bedroom!

Et av de rommene her i Gjøkeredet som jeg er mest fornøyd med er soverommet mitt. Vi har separate soverom fordi vi har ulik døgnrytme og vi tar hensyn til våre egne behov...ikke noe mer spennende enn det :) 
Nuvel......tilbake til soverommet. 3 av veggene er malt i en farve som heter Marrakesh...men jeg blandet den ut med litt hvitt for å få den litt lysere :) Tapeten bak sengen er kjøpt på eBay til kr 250,- pr rull...I Norge koster den det dobbelte...ihvertfall! Jeg digger *knappetapeten*...:) 
Lysekronen er kjøpt på Dag`s Marked og jeg betalte 699,- for den...Den løfter inntrykket av rommet og som det luksusdyret jeg er så må jeg ha litt bling-bling rundt meg.

 

Dette gardinstoffet er mer gullfarvet enn hva bildet viser...men det er så vakkert! Også kjøpt på eBay...brodert silketaft til 250,- kr metern...Kan ikke annet enn å like sånne priser :)


De små nattbordslampene fikk jeg tak i på Jysk...hele 149,- kr pr stk :) Puter er et must! Mange og i forskjellige varianter. Mine er både hjemmelagde og ferdigsydde/kjøpt.


Har også store planer om et headboard/sengegavl etterhvert.....men nå skal jeg bare nyte det faktum at jeg ikke skal pusse opp noe mer.
 
Ønsker deg en avslappende søndag...Nyt den og gjør det beste ut av dagen :)6 kommentarer:

 1. Så fint rede. Er det huset ditt du kaller Gjøkeredet? Jeg er på sykehus og hadde nok neppe fått pyntet rommet slik ;) Du har gjort det vakkert!

  SvarSlett
  Svar
  1. Riktig god aften :) Ja det er huset jeg kaller Gjøkeredet...Her bor det 2 raringer så navnet er veldig dekkende...hahaha :) Det gjør meg vondt å lese at du er på sykehus. Samtidig håper jeg du blir tatt godt vare på og får den behandlingen du trenger på alle måter. Skulle gjerne ha dekorert de fleste sykehusrommene og gitt dem mer hygge og liv. Sterile rom mener jeg umulig er med på å bidra til verken økt trivsel eller er helsefrembringende på noen som helst måte!! Men tusen hjertelig takk for veldig hyggelig kompliment...det varmer :)

   Slett
 2. Deilig rommet ditt har blitt da. Vet jo at du digger bling bling, og det ble virkelig flott nå.
  Hodegavel er greit å ha, men du har det jo ikke travelt.:) Nyt dagene du.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. God aften Lady V :) Tusen takk skal du ha og jeg tar det komplimentet til meg fra en ekspert som deg :) Neida, gavlen får komme etterhvert...no rush :) Nyt dagene du også!!

   Slett
 3. Så kjempefint og stilig! Dette likte jeg kjempegodt :) Blir bare så imponert over deg vennen hvor flink du er med interiør og farger :)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld :)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuuusen takk snuppa :) Så koselig å høre at du likte dette :) Er detnoe jeg føler at jeg faktisk kan så er det interiør...god følelse det :) Stoor klem...<3

   Slett