fredag 25. juli 2014

På tide med nye briller...

Jeg elsker mine briller fra Chanel, men nå er det på tide å bytte. Jeg må ha nye glass og jeg ønsker meg en innfatning som er snillere til mitt ansikt. Les: ikke sorte :) På Mallorca prøvde jeg en stålinnfatning og jeg falt pladask. Ikke bare er de klassiske men det er en *farve* som kler meg bedre. Min ansiktsfasong kler best en bred, smal og firkantet modell...noe slikt som denne:Gucci har mye lekkert og en av mine favoritter er denne modellen i *turtle* brunspettet....stor forskjell på å ha sort innfatning kontra brun!!For oss som bruker briller nesten døgnet rundt, så er kvaliteten veldig viktig. Brillen skal være behagelig å gå med i mange timer, den skal kle ansiktet, gjerne være litt typete :) For meg blir det et smykke jeg skal være stolt over å bære og å vise frem. Derfor bruker jeg litt mer på briller enn hva andre ønsker å gjøre. 
Selvfølgelig hadde det enkleste vært å bruke linser, men det kan jeg bare glemme! Har altfor liten tåreproduksjon...*jøss..har jeg det...jeg som ei sippeguri av en annen verden*...:), har prøvd linser men så ut som en dreven hasjrøyker etter kort tid og måtte bare legge det prosjektet på hylla! Jeg gleder meg til å gå på brilleshopping og forhåpentligvis finne et par briller jeg er like fornøyd med som det jeg har vært hittils med Chanel-brillene mine. For de var verdt hver eneste krone jeg betalte for de :)

4 kommentarer:

 1. Uff jeg vet ikke hvor det ble av kommentaren jeg skrev... så dette blir kanskje dobbelt.
  Ikke lett å finne riktig brille. Lykke til :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :) Kommentaren din er her den så *no worry*..:) Nei dette med å finne riktig brille er ikke enkelt. Men jeg syns faktisk at de som jobber hos optikere har blitt mye flinkere til å finne riktig brille til kunden. Et stort pluss!! Tusen takk skal du ha og en riktig fin lørdag til deg :)

   Slett
 2. Synes begge var kjempestilige jeg vennen. Du har jo en tøff stil, og da er kanskje nr.2 din stil?

  Selv måtte jeg ha nye briller i fjor høst, og jeg fikk progressive briller for første gang. Nå skal jeg gå med briller eller linser hele dagen, og da ville jeg ha et par briller som var meg. Når jeg bruker linser, så bruker et par briller med +1 utenpå når jeg sitter f.eks. ved dataen.

  Min erfaring er også at de som jobber til optiker er kjempeflinke :)

  Ønsker deg en kjempefin og god lørdag vennen, og en fortsatt riktig god og fin helg :)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant de er :) Jeg også liker veldig godt nr 2, men samtidig tenker jeg at det kanskje er på tide å bli litt mer feminin og ha noe som er litt mykere til ansiktet...Her må jeg bare prøve meg frem og ta optikern med på råd. Jeg prøvde progressive briller....jeg er fortsatt svimmel etter den opplevelsen!! Så jeg ble enig med optikern at det ikke var noe for meg. Da får jeg heller ha 2 par briller...helt greit :) Kos deg videre vennen og ha en fortsatt finfin helg :) Stoor klem..<3

   Slett