tirsdag 30. april 2013

Si hei til de grå dagene:)

Vi har de alle! Disse dagene da vi rett og slett bare ønsker å stenge verden ute og få lov å være helt i fred. Så for mange av oss kommer da disse typiske kvinnetankene...*åh jeg burde ikke....jeg har da ingen grunn til å være deppa...skjerp deg jente*...osv osv....Allerede der har vi gjort en stor feil mener jeg. Hvorfor i all verden skal vi ikke få lov å ha gråe dager innimellom? Livet har alle farvenyanser og grått er èn av dem...De siste ukene har det skjedd vanvittig mye...og det er med på å sette sitt preg på dagene. Vi har gått fra å skulle selge huset til å ha en ny leieboer:)) Og når ting blir uforutsigbart....da melder jeg meg rett og slett ut av verden men kommer tilbake når ting har stabilisert seg...bare en måte å overleve mentalt på...ikke verre enn det:))
Tankene har flydd fra hurra til hjelp!...og dagene har føltes alt fra helsvarte til solskinnsgult. Men det er faktisk slik livet er for de aller fleste. Jeg har lært meg å si hei til de grå dagene og se på hva jeg lærer av de. Faktisk en veldig allright måte å bli bedre kjent med seg selv på...ved å se på hvordan man reagerer i gitte situasjoner og være bevisst på å endre det inngrodde tanke/reaksjonsmønsteret:))
Jeg tillater meg å deppe jeg på de grå dagene...hvorfor skulle jeg ikke det? For meg er det så viktig å kjenne på følelser...ikke knaske piller bare fordi jeg kan...jeg liker å kjenne at jeg lever...og følelsesregisteret forteller meg at det er akkurat det jeg gjør. Når jeg gråter, smiler, ler høyt og hjertelig eller er sinna, frustrert eller veldig redd.....da lever jeg og vet at det er akkurat slik det skal og bør være....enda en dag med en eller annen farve....Og dagen idag...vel....den er en god dag. En gul dag kanskje siden min elskede har spandert soltimer på meg og du verden så godt det var å få litt sol og varme...det trengte jeg nå:))


6 kommentarer:

 1. Det handler om å ta imot det livet har å by på. Lære av feilene og de rete tingene. Sette pris på de gule, og heller ønske at det er mindre av de grå. Det handler om å godta seg selv slik en faktisk er, og ikke bare det. Man skal elske seg selv for å kunne gi noe til andre.
  Ta imot alt livet byr på, og gi av deg selv når du kan. når du trenger det andre veien så ligger vi der på lur.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes..yes...og atter yes:)) Det har tatt lang tid å akseptere at jeg er meg og det er mer enn bra nok...mye måtte på plass før det kunne skje men nå er jeg der...og det er så godt:)) Og ikke minst å godta at mine dager vil alltid være mer ups/downs enn andres pga fortiden men det er også helt greit:))

   Slett
 2. Ja, vi har de dagene alle mann... Med større elle mindre tyngde, for det er kanskje litt forskjellig, men alle har de dagene. Og det må man få lov til. Og man bør være som man er, det er det riktigste og et must for å gå gjennom livet Ha en fin kveld Diva :-) <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Oh yeah...enten vi vil eller ikke så kommer de grå dagene snikene noen ganger:)) Men det er jo så riktig det du sier..man bør være som man er...slitsomt å skulle prøve å være en annen...da faker man og lever på en løgn spør du meg:)) Ha en avslappende 1.mai Lady F:))..<3

   Slett
 3. De dagene skal man få lov til å ha, og andre rundt en skal respektere de gråe dagene. Det er det som gjør deg til en så unik og flott person! Du skal fortsette å være deg selv, og det er det som er deg Diva. Vi mennesker har noe å lære i alle situasjoner, og alle har vi en eller annen grå dag. Ingen skal komme å si at man ikke har gråe dager.

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld vennen:)

  Stor klem fra Toril  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er så viktig det med å respektere andres *dager*...ta hensyn og vise at man forstår ikke sant:)) Tror ikke på de som bare går rundt og smiler hele tiden jeg...skumle mennesker som lever på en løgn og gudene vet hva som egentlig foregår på innsiden...skummelt:)) Ha en riktig fin 1.mai vakreste...Stoor klem og ta godt vare på deg selv sweetie:))

   Slett