mandag 6. mai 2013

Treat yourself like the queen you are:))

My home is my castle...og in my castle er det jeg som er The Queen:)) 
Og en dertil tilhørende høy wow-faktor til en billig penge....det er mitt slagord! Så jeg tenkte jeg skulle gi dere noen tips om hvordan få til det når lommeboken er alt annet enn stappfull:))
For meg personlig er det viktig å ha et hjem som er vakkert. Om det er en hybelkanin eller 3....who cares?? Og like viktig er det at det IKKE er et kataloghjem...jeg skal bo der med alt hva det innebærer.
Jeg elsker fuskepels og er det noe som er med på å *løfte* inntrykket og stemningen i et interiør så er det pledd og puter av fuskepels. Nille har pelspledd til 99,-......JYSK har f.eks disse vakre putene som også fåes i brunt og dyreprint til 59.95,-....


Noe av det vakreste jeg vet er lysestaker av glass.....slike som denne fra IKEA f.eks....til den nette sum av 35,- kr :))

Eller hva med denne telyseholderen til 15,- kr...


Slike rimelige telyseholdere finner man overalt, Nille, Kremmerhuset, Jysk, Europris...you name it! Sett noen på et metallbrett/lysefat sammen med 1 vanlig lysestake....enkelt og veldig dekorativt:)


Blomstene på bildet over er kunstige. De får man også til en veldig billig penge og du har til enhver tid vakre blomster i hjemmet:))
Kubbelysestaker, aller helst *sølvfarget metall*.....vakkert...rent og de gir et eksklusivt inntrykk.

Denne får du også på IKEA...til kr 79,-..


For noen dager siden var jeg ute og skulle kjøpe et sengeteppe til sønnen. Fant da et på JYSK til kr 200,- som er vendbart. Grått og sort som er hans farver så han er kjempefornøyd:)) Idèt jeg skal til å betale får jeg øye på en veggklokke som jeg bare måtte ha! Er den ikke lekker...


75,- kr ....gotta love it:)) Den henger i gangen i 2.etg og man kan se hva klokken er uansett hvilket rom man går utfra...praktisk og dekorativ:))

Ønsker deg en fantastisk dag videre...ta godt vare på deg selv:))

2 kommentarer:

  1. Mye fint man kan gjøre med litt billige grep også ja :-) Stilig klokke :-) ha en fin dag queen Diva :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Heyyy Lady F:)) Håper du har det bra på alle måter:)) Den klokka er bare så fiiin ikke sant...og minst like fin er jo prisen...75 penger....vi liker slike priser:)) Super dag videre til deg også:))

      Slett