tirsdag 10. desember 2013

Life is like a rollercoaster...

Grei sammenligning det ikke sant:) For det er jo slik livet er...med sine oppturer og nedturer.Så er det perioder hvor det flater ut og lite skjer...men så plutselig går det enten fort opp eller rett ned.
Dagen idag er en sånn *meh* dag....Jeg er liten og sliten nå. Alt jeg venter på er at kjellertrollet skal flytte ut. Og selv om hun kommer med esker og det er aktivitet der ned er det lite som skjer...Men for all del, jeg har det veldig bra sammen med min elskede:) Men jeg savner å sove i min egen seng. Ja vi har separate soverom fordi vi har ulik døgnrytme og ulike behov. Han elsker å ha det iskaldt når han sover mens jeg må ha det lunt..Han snorker...jeg gjør selvfølgelig ikke det!!...ehhh...kremt.....osv osv...Så det beste for oss er da å ha hvert vårt rom. Og vi er begge avhengige av å ha sovet godt for å fungere skikkelig. Og i sin jobb som lærer på Drammen vgs er det viktig å møte elevene frisk og rask...les uthvilt:)
Jeg klør etter å pusse opp det som blir mitt soverom igjen....gjøre rommet til mitt igjen....og resten av leiligheten for den saks skyld.
Det er som å sitte og vente på et tog....uten å vite når toget kommer. Man blir rastløs, irritabel og energinivået synker ....ihvertfall hos meg. Å gjøre selv den minste ting er et ork. Det er lenge siden jeg har følt meg så ræva...rett og slett! Må nesten sitere Gjertrud fra The Julekalender...*Vi får håp det blir liikar imårra*....:)


Denne låten er en av de absolutt vakreste jeg vet om...enjoy:) Og du....ha en riktig fin dag:)

2 kommentarer:

 1. Det fine med slike dager som du har i dag er at alt bare kan bli bedre.
  En god klem til deg i fra Nord

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har du så evig rett i:)) Og bakom skyene er himlen alltid blå...Stoor og varm klem fra SjefsDivaen ...og ha en finfin kveld:))

   Slett